Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ & ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ


 
Οι νεαρές μέλισσες εκκρίνουν από τους κηρογόνους αδένες ένα υλικό σαν λέπια, αυτά τα επεξεργάζονται, και φτιάχνουν έτσι το κερί , με το οποίο χτίζουν τις κηρήθρες της κυψέλης.
Το αγνό μελισσοκέρι μυρίζει μέλι! Είναι ένα προϊόν με επουλωτικές, αντιβακτηριδιακές , αντισηπτικές , μαλακτικές, ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ιδανικό για να καταπραΰνει ερεθισμούς και τραυματισμούς. Χρησιμοποιείται ως φαρμακευτική ουσία για προβλήματα χρόνιας μαστίτιδας, εκζέματα, εγκαύματα, πληγές και δερματικές παθήσεις (π.χ. ψωρίαση). Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος , για όλο το σώμα για καλλυντική χρήση και είναι ευεργετικό για τα χείλη , το πρόσωπο και το σώμα. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φίλτρο στην επιφάνεια της επιδερμίδας που την προστατεύει από ερεθισμούς, χωρίς να φράσει τους πόρους. Το δέρμα αναπνέει , ενυδατώνεται , με τη φυσική υγρασία του , τα κύτταρα αναπλάθονται και η επιδερμίδα γίνεται απαλή και ελαστική.
Η κηραλοιφή είναι ένα θαυματουργό καλλυντικό και φάρμακο μαζί, που έχει ως βάση το αγνό μελισσοκέρι και το παρθένο ελαιόλαδο, με εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα και δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα χωρίς περιορισμό. Εμπλουτίζοντας τις κηραλοιφές με εκχυλίσματα βοτάνων, βούτυρα και λάδια, μέλι, πρόπολη, βιταμίνες και αιθέρια έλαια έχουμε εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε περίπτωση και ιδιαιτερότητα του δέρματος. Οι κηραλοιφές, σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ενυδατικές κρέμες- απαιτούν ελάχιστη ποσότητα , προκειμένου να απελευθερώσουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρήση σκευασμάτων με κερί θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα με διαπιστωμένες αλλεργίες στα προϊόντα της μέλισσας (μέλι, βασιλικός πολτός, γύρη κ.ο.κ.).





Δεν υπάρχουν σχόλια: