ΥΛΙΚΑ:
150 γρ. μέλι
4 αχλάδια
1 φύλλο σφολιάτας
150 γρ. μέλι
4 αχλάδια
1 φύλλο σφολιάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε
ένα ταψί διαμέτρου 18-20cm ρίχνουμε το μέλι
και το τοποθετούμε στη φωτιά μέχρι να
καραμελώσει ελαφρώς για 5-6'. Καθαρίζουμε
τα αχλάδια και τα κόβουμε σε λεπτές
φέτες. Τα απλώνουμε πάνω από το καραμελωμένο
μέλι και καλύπτουμε με τη σφολιάτα αφού
προηγουμένως την έχουμε τρυπήσει
ελαφρώς. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 170οC
για 30-35'. Αφήνουμε να κρυώσει 5'-10',
αναποδογυρίζουμε και σερβίρουμε σκέτη
ή με παγωτό.
Χρόνος Προετοιμασίας: 30’
Μερίδες: 6-8
Χρόνος Προετοιμασίας: 30’
Μερίδες: 6-8
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου