Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΤΣΑΙ ΜΕ ΠΕΥΚΟΒΕΛΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ







 Το τσάι από πευκοβελόνες είναι το πιο απίστευτο με λεπτή γεύση ποτό, ακόμη νοστιμότερο και από τη σαμπάνια.
Είναι ένα ιδανικό ποτό λόγω των υδατοδιαλυτών προανθοκυανιδινών και τα βιοφλαβονοειδή που περιέχει. .

Μαζέψτε μερικές φρέσκες πράσινες πευκοβελόνες, κόβοντας μερικά κλαδιά πεύκου. Βάλτε τις σε ένα βάζο με καλό νερό, σκεπάστε με πλαστική μεμβράνη , τοποθετήστε το βάζο στον ήλιο το πρωί και αφήστε το εκεί όλη μέρα. Μπορείτε να αραιώσετε το τσάι του ήλιου σας για πιο ήπια γεύση και να το βάλετε στο ψυγείο για να διατηρηθεί.
Οι ίδιες πευκοβελόνες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τσάι του φεγγαριού όλη τη νύχτα και στη συνέχεια να προσθέσετε και πάλι περισσότερο νερό στο τσάι για τον ήλιο την επόμενη μέρα. Αλλά μην τα κρατήσετε στο ίδιο νερό περισσότερο από 12 ώρες και αν έχει πολύ ζέστη μπορεί να χρειαστεί να το εκθέσετε στον ήλιο για μικρότερο χρονικό διάστημα ή να το βάλετε σε ημισκιερό μέρος. Εάν το τσάι από πευκοβελόνες σας πάρα ζεσταθεί και γίνονται ζυμώσεις έντονες το ανθρακικό οξύ θα τείνει να στερεί τον εγκέφαλο από οξυγόνο.
Το τσάι από πευκοβελόνες έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α και C. Στην πραγματικότητα, οι φρέσκες πράσινες βελόνες έχουν πέντε φορές τη ποσότητα της βιταμίνης C που βρέθηκε σε ένα λεμόνι. Η θεραπεία είναι αποτελεσματική για τη εργασία των λείων μυών που ευθυγραμμίζουν τις αρτηρίες και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με τους μύες όπως σκληρώσεις που σχετίζονται με ασθένειες , σκλήρυνση (κατάσταση κατά την οποία οι μαλακοί ιστοί μέσα στο σώμα είναι ασυνήθιστα σκληροί). Το τσάι από πευκοβελόνες έχει ποσοστά επιτυχίας με τον καρκίνο στο πρώτο στάδιο. Με τσάι από πευκοβελόνες μπορείτε να πάρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά τύπου πυκνογενόλης χωρίς την αύξηση της υψηλής πίεσης του αίματος .
Δροσερό με ελαφριά διακριτική γεύση , πολύ υγιεινό και προπαντός πάμφθηνο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: